Especialitats Vilà | Som la base
562
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-562,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Especialitats Vilà

A Especialitats Vilà ens hem especialitzat en l’elaboració de tot tipus de planxes i base de biscuit de diferents sabors, mides i gruixos, adaptant-nos als requisits individuals de cada client. 

A més a més, l’empresa ha seguit creixent al llarg d’aquests darrers anys i actualment, compta amb diverses línies de producció, com la nova línia dissenyada per a la creació d’un producte exclusiu com és la base de galeta mòlta, un producte que optimitza l’elaboració dels pastissos.

IMG_EVILA

ELS NOSTRES PRODUCTES

Descobreix els nostres productes

Informa’t sobre tots els productes que creem per tu.
Visualitza’n les fitxes tècniques de cada producte i consulta el nostre catàleg on-line.

QUALITAT

A Especialitats Vilà la qualitat és la base. Des d’aquí us oferim les planxes i bases de biscuit que necessiteu amb la garantia de la millor qualitat i el millor servei.

El certificat, segons la norma mundial de seguretat alimentària BRC, aval·la el nostre procés de producció i la qualitat dels nostres productes. Gestionem detalladament el procés d’elaboració dels nostres productes, des de la selecció de matèria primera fins al transport d’aquests.

IFS_Food_Box_coated_Cmyk