Especialitats Vilà | Empresa
396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-396,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

ESPECIALITATS VILÀ

Especialitats Vilà neix el 1983 a Prats de Lluçanès, un poble de la província de Barcelona.

Amb una trajectòria de més de 30 anys, l’objectiu és el mateix que el del primer dia: oferir la millor qualitat al client i adaptar el producte a les seves necessitats.

 

A més a més, l’empresa ha seguit creixent al llarg d’aquests darrers anys i actualment, compta amb diverses línies de producció, com la nova línia dissenyada per a la creació d’un producte exclusiu com és la base de galeta mòlta, un producte que optimitza l’elaboració dels pastissos.

IMG_EVILA

ACTUALMENT

El nostre mètode de treball caracteritzat per la combinació entre la tradició amb els seus mètodes artesanals i la innovació amb les tècniques més modernes.

Això ha fet que siguem competitius a nivell de qualitat i que puguem personalitzar el producte segons les característiques sol·licitades. Complir amb aquesta flezibilidad garantint la màxima qualitat del producte i seguir avançant amb el compromís de mantenir i millorar diàriament són requisits indispensables per Especialitats Vilà.

 

Perquè la satisfacció del client és la nostra satisfacció, ens esforcem perquè, des de la selecció de les matèries primeres, fins a la logística de trasnport, puguem garantir el màxim control de qualitat i la total seguretat alimentària. Fruit de l’esforç realitzat per tot l’equip, i la cura de les instal·lacions, disposem del certificat en Seguretat Alimentària BRC (British Retail Consortium) amb la màxima qualificació.