Especialitats Vilà | Qualitat
400
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-400,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

QUALITAT

A Especialitats Vilà la qualitat és la base. Des d’aquí us oferim les planxes i bases de biscuit que necessiteu amb la garantia de la millor qualitat i el millor servei.

El certificat, segons la norma mundial de seguretat alimentària IFS, aval·la el nostre procés de producció i la qualitat dels nostres productes. Gestionem detalladament el procés d’elaboració dels nostres productes, controlem des de la recepció de les matèries primes, el procés de producció, l’envasat, fins a l’expedició, per tal que el nostre producte arribi a les vostres mans en les millors condicions.

SOLUCIONS

A Especialitats Vilà oferim serveis de qualitat.

Tenim especial compromís amb els nostres clients, mantenim la millor qualitat dels nostres productes per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Treballem dia a dia per mantenir el sabor dels nostres productes amb les millores nutricionals.

Control de Qualitat

Assessorament de qualitat i seguretat alimentària. Control exhaustiu de qualitat.

Logística

Et facilitem els mitjans necessàris perquè el procés et sigui més simple.

Fabricació

Fabricació continua per a un millor producte i servei. Creem per tu.